Årsrapport 2017 for SalsaNor Prosjekter

SalsaNor finnes i flere byer i Norge.
To av SalsaNor-organisasjonene har hatt sine Årsmøter denne helgen.

5 nye kandidater ble valgt inn til styrearbeid i SalsaNor: Bjørn-Tore Almås, Miriam Osvik, Herlaug Louise Fyhn, Bianca Nergård og Milena Suboticki. VELKOMMEN til dere!

5 nye æresmedlemmer ble hedret for utrettelig innsats: Henriette Sevland, Bernt Rygg, Reidun Svabø, Merete Thorsen og Atoussa Hamedan-Nejad.

Nytt av året er at alle SalsaNor-enhetene er samlet om et felles sett med vedtekter, felles verdier og det samme motto: Oppdag en ny verden!

I SalsaNor feirer vi livet og dansegleden. Vi elsker sosiale lag, og derfor omfavner vi all mulig Festlighet, med dans og glade rytmer, sammen med åpne og rause mennesker.

Samtidig har kvalitet og kunnskap om det vi driver med, alltid stått i høysetet. Vi fordyper oss i faget dans, i historikken og i kulturen dansene vi jobber med, kommer fra. Vi reiser stadig tilbake til røttene, til Cuba, og vi engasjerer stadig oftere profesjonelle og utdannede dansere til våre aktiviteter. Høy Faglighet er viktig i SalsaNor.

SalsaNor tror fortsatt på at vi kan få til mirakler ved Frivillighet. I 19 år har vi gjennomført nær 1000 dansekurs, arrangert over 50 festivaler, tatt med 13 grupper på Kulturreise til Cuba, stått for ca. 15 konserter og gjennomført 2 verdensmesterskap i dans, alt ved hjelp av utrettelige frivillige, også på tvers av landegrenser. I tillegg har vi initiert informative sider på internett, om folkedansen Rueda de Casino fra Cuba og en nettverk-side for utøvere av karibisk og latinamerikansk dans og musikk. Frivillighet er sosialt og meningsfylt, gode krefter kommer sammen og skaper samhold, inkluderer og gir overskudd.

 

Årsrapport 2017 for SalsaNor Prosjekter

I Årsrapporten for SalsaNor Prosjekter kan du se hva SalsaNor holdt på med i 2017. Og vi er i full sving med å skape nye danse-mirakler i 2018.
Bli med å feire livet og dansegleden sammen med oss i SalsaNor!
Vi har plass til flere slike gode krefter.

 


 


Publisert

i

av

Stikkord: