Havana Night, Stavanger 18. November

Stavangers eneste downtown Latin Party siden 2014.

Vi er på samme sted, med samme innpakning og samme konsept. Men ulike inviterte dj´s som gjester Salza Steakhouse & Bar i Stavanger og gir oss det aller beste og nyeste fra ulike latino vibes. Kom og dans salsa, bachata, kizomba, merengue, reggaeton og mer!

Vår neste gjest er Dj Gles fra Cuba, bosatt i Bergen. I tillegg til å holde dansegulvet igang hele kvelden, kan du glede deg til hans energiske animasjoner. Dette er årets siste Havana Night fra SalsaNor. En perfekt måte å gå inn i julesesongen på, med en skikkelig FIESTA!!! VAMOS!!

Facebook event

Dørene åpner 21:30
Warm-up animasjoner med Dj Gles til kl. 22:00
cc 150,-

 


 

The only downtown Latin Party in Stavanger, since 2014.

You will find us in the same venue, with the same wrapping and the same concept. But we invite various dj´s, guesting Salza Steakhouse & Bar in Stavanger to give oss the hottest and best latino vibes. Come and dance salsa, bachata, kizomba, merengue, reggaeton and more!

Our next guest is Dj Gles from Cuba, living in Bergen. In addition to keeping the dance floor hot the entire evening, you will experience his energetic animations. This is the last Havana Night of the year from SalsaNor. A perfect way to enter the Christmas season, with a real FIESTA!!! VAMOS!!

Facebook event

Doors open 21:30
Warm-up animation with Dj Gles until 22:00
cc NOK 150,-


Publisert

i

,

av

Stikkord: