Cubansk Salsaweekend med Herson Fernández!

SalsaNor Oslo har gleden av å invitere til Cubansk Salsaweekend med Herson Fernández fra Cuba,

TID: 12.-13. august
STED: Cuban Hus i Karl Johans gate 17 (4.etg over the Scotsman)

Påmelding: salsaweekend.oslo.salsanor.no

PRIS:

FULLPASS: kr. 900,-
– inkluderer alle klasser både lørdag og søndag samt Salsaparty lørdag kveld. (Medlemmer av SalsaNor får kr 50,- i rabatt på Fullpass)

RUEDAPASS: kr. 300,-
– inkluderer kun ruedaklassene lørdag og søndag

SALSAPASS: kr. 700,-
– inkluderer klassen Latin Moves og de fire salsaklassene

PARTYPASS: kr. 150,-
– inkluderer Cubansk Salsaparty lørdag kl 20

Drop-in på enkeltklasser kr 200 pr klasse – dersom det fortsatt er ledig plasser.
Partypass selges også i inngangen hvis vi har flere billetter igjen.
Disse betales med Vipps eller kort.

 

KURS: 
Det blir kurs både lørdag og søndag. Du vil få smake på mangfoldet av latinske rytmer og bevegelser, jobbet med teknikk og oppmerksomhet i salsaen og kjent på energien i en ekte cubansk rueda de casino. For å gjøre helgen fullendt, avslutter vi med en økt med rumbaen som element i salsaen!

FEST:
Cubansk Salsafest! Lørdag kveld starter med en partyklasse, som garantert får fram smil og puls, og utover kvelden vil Rohan Brown og dj Flaca, sørge for musikk du garantert ønsker å danse til. Animasjoner vil gi oss variasjon og en ekstra energidytt!


VELKOMMEN:
Du betyr noe! Denne helgen ønsker vi den tette, gode stemningen som kun oppnås i mindre klasser, slik at alle skal ses og kunne få veiledning. Vær derfor tidlig ute med å melde deg på. Maks 13 par!

Bli med på en lun, morsom og ikke minst lærerik helg med oss i SalsaNor Oslo! Og bli gjerne med på festen på kvelden, selv om du ikke deltar på kurs på dagen!

INSTRUKTØR OG DJer:
Herson Fernández Machado kommer fra Havanna, hvor han startet å danse aktivt i en dansegruppe først på videregående og deretter på Universitetet, hvor han studerte til IT-ingeniør. For noen år siden startet han sin egen dansegruppe, Kubasoy, som holder dansekurs, show og organiserer dansefestival i Havanna hver sommer.

Herson er en av de best organiserte cubanere vi kjenner, og han har vært instruktør på SalsaNors dansereise til Cuba de siste 2 årene, og fått veldig gode tilbakemeldinger. Han er brennende opptatt av at du skal lære! I august er han på turné i Europa for første gang. Han skal undervise i Sveits, Tyskland, Belgia, Finland og… Norge!

Rohan Brown, danser, danselærer, DJ og MC, er gentlemannen som danser med 10 kvinner om gangen, alltid har et smil å tilby, som ser folk, bryr seg om folk, og som skaper skaper fest og stemning av ypperste klasse! Han bor i Birmingham, men er for det meste å finne på salsaeventer rundt om i verden. Det er bare å gjøre seg klar til å ta i mot! Boom, boom! som han selv ville ha sagt.

Reidun Svabø, Moder SalsaNor herself, startet å spille allerede i 1997, da salsaen ennå var relativt ny i Norge. Hun brenner for dansen og musikken, og spiller cubansk musikk, fra det eldre og tradisjonellecubanske, til ny, hardcore timba og reggaeton, gjerne blandet med mainstream salsa. Bachata og merengue har vært med i repertoaret siden starten, og kizomba og semba er siste sjangere i repertoaret. Hun har lang erfaring fra eventer både i Norge og i utlandet, fra ulike salsafestivaler og konserter.


Publisert

i

,

av

Stikkord: