Holmen-Salsa ska «færra te Mexico» 8. juni

SalsaNor flytter latin-torsdagen et par hundre meter inn i Vågen – til Mexico Restaurant & Bar

Åpningstorsdag blir 8. juni

Torsdagssalsaen er godt etablert i Stavanger. Her kommer dansemiljøet, latinamerikanere og alle andre som setter pris på denne glade og energifylte musikken og dansen.

SalsaNor, som er Norges eldste organisasjon for fremme av latinamerikansk dans og musikk, mener det er viktig for det lokale dansemiljøet at vi har et felles tilbud som er åpent for alle. Vi har derfor invitert de ulike dansemiljøene danseskolene til å samarbeide om torsdagsdansen, og i flere år har lokale dj´s fra de ulike gruppene stilt opp med god musikk innen latinamerikanske og afro-karibiske sjangere uke etter uke. Tilbudet har jevnt over vært veldig godt besøkt, og de salsa-torsdagene er til stor glede for mange i Stavanger og omegn. Vi satser på å fortsette med torsdagstilbudet også i mange år framover.

SalsaNor har arrangert torsdags-salsa i Stavanger siden 2001. Før Holmen hadde vi noen fantastiske år på daværende Kramer Kaffebar & Frisør, som sikkert mange som har danset noen år fortsatt husker.

Og nå fortsetter salsadansen på Mexico Bar & Restaurant. Velkommen til å fortsette latin-feberen der fra torsdag 8. juni!

Vi takker Holmen Bar og Victoria Hotell for et strålende samarbeid gjennom snart 11 år.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: